Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и

...
Освен че мени фазите си и лунните дни, Луната прави и
Коментари Харесай

Пътуването на Луната през знаците: Луна в Рак

Освен че мени етапите си и лунните дни,  Луната прави и цялостно странствуване през знаците – от Овен до Риби .

Тя престоява във всеки  между два и три дни, като  най-силно е въздействието на това пътешестване върху тялото и здравето ни . В предишното лечителите са знаели това и са се съобразявали с него в работата си. Всеки знак ръководи разнообразни органи в човешкото тяло.  Основните правила , които е добре да запомним,  са три :
Всичко, което вършим за органите, покровителствани от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно благотворно (с изключение на интервенциите, с изключение на по спешност);Всичко, което натоварва и изтощава органите, ръководени от знака, в който е Луната, им се отразява извънредно отрицателно;Когато Луната  и е в даден знак, би трябвало да предприемем дейности по усилване и подсилване на съответните органи; а когато  – по изчистването им. Важна е крайната цел, която гоним, а не съответните процедури.
Знакът на Рака ръководи гърдите, белите дробове, стомаха, черния дроб и жлъчката . Или светът на възприятията. Според разпоредбите горе, каквото създадем за тези органи при Луна в Рак, оказва доста мощно положително влияние (без интервенции, като се изключи спешните). От друга страна, в случай че натоварим ненужно тези органи в дните на Луна в Рак, ще страдаме повече.

За интервенции в региона на гърдите, белите дробове, стомаха, черния дроб и жлъчката е добре да изберем (по възможност) интервал на намаляваща Луна и да заобикаляме дните на Луна в Рак.

По време на Луна в Рак е целесъобразно да одобряваме лека храна, да не злоупотребяваме с алкохола и да се наспим добре. Всички, които имат някакви проблеми с органите, ръководени от Рака, е добре да се заемат интензивно с тяхното филтриране и поддържане.

Луната в Рак извежда на напред във времето по-неосъзнати проблеми с възприятията, със същностните ни потребности и потребности. Замисли се кого „ не можеш да дишаш “ и за какво? Кога си казваш „ в този момент към този момент се диша “? Какво ти е „ мъчно да преглътнеш “ и кое е „ трудносмилаемо “? Кои са страховете, които те спъват по пътя към фантазиите ти? Не всичко, пред което се надигнем, можем да променим. Но не можем да променим нищо, пред което не сме се изправили.

По „ Точното време 2 “, Йохана Паунгер, Томас Попе
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР